vineri, 16 aprilie 2010

coroana rotunda cu galben


Coronita goala im mijloc este realizata din flori de culoare alba ce sunt puse in evidenta de trandafirii galbeni asezati strategic pe aceasta.
Combinatia de culori si de flori poate varia in functie de preferintele clientului sau de stocurile disponibile la momentul cererii.
Mesajul de regret poate fi asezat intr-un plic sau poate fi inscriptionat pe o panglica eleganta.
Dimensiunile pot varia in functie de dorintele clientului.

coronita goala la mijloc cu roz


Florile vorbesc atunci cand cuvintele nu mai au sens, datorita linistii si pacii pe care reusesc sa o transmita.
Aranjamentul florar este realizat din flori de culoare roz: crini, trandafiri, garoafe.
Culorile sau combinatiile de flori pot varia in functie de preferintele clientului sau de stocurile existente la momentul cererii.
Dimensiunea poate varia.
Cateva cuvinte de regret pot fi inscriptionate pe o panglica eleganta sau se poate transmite un mesaj pus intr-un plic cu mult stil.

Aranjament funerar : Ingeras


Copiii, fiintele cele mai pure si dragalase, ingerii de pe Pamant. Nimic nu este mai tragic decat disparitia lor dintre noi. Fiti alaturi de parintii indurerati trimitand acest aranjament funerar in forma de ingeras.

aranjament floral rotund deosebit


Florile vorbesc atunci cand cuvintele nu mai au sens.
Aranjamentul rotund este de o extrema eleganta data de florile albe accentuate fiind in mijloc de trandafirii rosii minunati.
Florile si culorile pot varia in functie de preferintele clientilor sau de stocurile momentului cererii.
Aranjamentul reprezinta modalitatea de a transmite un mesaj de regret. Se poate aseza un mesaj in plic sau poate fi inscriptionat pe o panglica eleganta.

Coroana Funerara Rotunda


Exprimati-va regretul fata de pierderea suferita printr-un aranjament floral funerar minunat. Aranjamentul este realizat din flori proaspete si calde.
Florile, culoarea, detaliile decorative sau dimensiunea si forma pot varia in functie de preferintele clientilor sau stocurile disponibile la momentul cererii.
Trimite cele mai adanci regrete celor ramasi printre noi folosindu-te de un mesaj pus intr-un plic sau cateva cuvinte semnificative scrise pe o panglica eleganta.

Arajament floral Funerar: Perna Somnului Vesnic


Putem trece mai usor peste clipele grele ale pierderii unei persoane dragi printr-o nota usoara de optimism. Acest aranjament floral funerar deosebit este un mod de a adresa un ultim omagiu persoanei pierdute ignorand tristetea care ne apasa sufletele, nelasandu-ne coplesiti de clipele grele prin care viata ne arunca.
Realizat din crizanteme albe, trandafiri roz inchis si materiale decorative, aranjamentul poate fi insotit de un mesaj pus intr-un plic sau inscriptionat pe o panglica eleganta.
Florile, culorile si decoratiunile pot varia in functie de preferintele clientilor si de stocurile existente la momentul cererii.

aranjament funerar : Poarta Raiului



Momentul dureros al pierderii unei persoane dragi este indurat cu o mai mare usurinta daca reusim sa il privim ca pe o trecere spre o alta viata, intr-o lume mai buna, simbolizata de Poarta Raiului.
Acest superb aranjament realizat fiind dintr-o combinatie eleganta de crizanteme albe, simbol al puritatii si trandafirii rosii in contrast este o alegere inspirata pentru un moment solemn, de exprimare a durerii sufletesti.
Culorile, florile si dimensiunea pot varia in functie de dorintele clientului.
Aranjamentul poate fi insotit de un mesaj intr-un plic sau de o panglica eleganta inscriptionata cu cateva cuvinte de regret.
Dimensiunea aranjamentului este de aproximativ 1 m.

Aranjament Funerar : Perna Vesnic Adormitilor



In clipele cele mai grele ale vietii, precum disparitia dintre noi a unei persoane apropiata, este important sa fim alaturi de persoanele dragi. Exprimati-va regretul fata de pierderea suferita printr-un aranjament florar funerar minunat.
Realizat din crizanteme albe, cale mov si detalii decorative, cu un design special, acest aranjament este un mod de a va exprima trairile in aceste clipe grele.
Florile, culorile, dimensiunea si detaliile decorative pot varia in functie de preferintele clientilor si de stocurile disponibile la momentul cererii.
Aranjamentul poate fi insotit de un mesaj pus intr-un plic sau o panglica eleganta pe care sa fie inscriptionate cateva cuvinte de regret.

Aranjament floral Funerar : Minge



Despartirea permanenta de o persoana apropiata este un moment greu in viata peste care cu greu reusim sa trecem.
Va propunem acest aranjament funerar deosebit care exprima totodata sentimentele de regret fata de pierderea suferita, dar aduce si un mic zambet in aceste momente grele amintind de persoana draga pierduta si pasiunile acestuia.
Mingea este realizata din crizanteme albe si negre ( prin vopsire), asezata pe un "gazon" din muschi de copac natural.
Culorile florilor sau dimensiunea pot varia in functie de dorintele clientilor si de stocurile disponibile la momentul cererii.
Aranjamentul poate fi insotit de un mesaj pus intr-un plic sau de o panglica eleganta pe care sa fie inscriptionate cateva cuvinte de regret.

Aranjament Funerar Cifre


Florile reprezinta modul cel mai frumos de a-ti exprima sentimentele in orice ocazie. Chiar si in momentele grele ale vietii, precum pierderea unei persoane apropiate, florile pot fi cele mai potrivite pentru a exprima un ultim omagiu fata de persoana disparuta.
Cu o prezentare deosebita, realizate din crizanteme albe si trandafiri crem, aranjamentele florale cifre reprezinta o modalitate inedita de a va exprima ultimele ganduri fata de persoana pierduta.
Va rugam sa retineti ca florile pot varia in functie de preferintele clientilor si de stocurile disponibile la momentul cererii.
Cifrele pot fi insotite de un mesaj sau de cateva cuvinte de regret inscriptionate pe o panglica eleganta.
Dimensiunea aranjamentului e aproximativ 80 cm-1 m.

Aranjament de pus pe Sicriu elegant


Aranjamentul floral funerar este un dar deosebit care se aseaza pe sicriu in semn de dragoste si de respect fata de cel disparut dintre noi.
Realizat in totalitate din trandafiri de culoare rosie si impodobit cu floarea miresei, aranjamentul iese in evidenta prin eleganta. Acesta e asezat pe un suport natural din brad argintiu.
Florile si detaliile decorative pot varia in functie de dorintele clientilor si de stocurile disponibile la data cererii.

Aranjament de pus pe Sicriu tricolor


Genul acesta de aranjament funerar se aseaza pe sicriu in semn de multumire, de dragoste si de respect.
Aranjamentul floral este realizat din trandafiri rosi, crini de culoare alba si gerbera.
Este impodobit cu floarea miresei si este asezat pe un suport natural realizat din brad argintiu.
Florile si culorile pot varia in functie de preferintele clientilor si de stocurile disponibile la momentul cererii.

Aranjament de pus pe Sicriu 2 culori

Acest fel de aranjament funerar este folosit pentru a fi asezat pe sicriul celui drag in semn de iubire si respect.
Aranjamentul floral este realizat din trandafiri rosii si crini de culoare alba. Este impodobit cu floarea miresei si e asezat pe un suport realizat din brad argintiu natural.
Florile si culorile precum si forma si decoratiile pot varia in functie de preferintele clientului si de stocurile disponibile la data cererii.

Aranjament de pus pe Sicriu


Acest fel de aranjamente florale funerare sunt folosite pentru a fi asezate pe sicriul celui disparut dintre noi, in semn de respect si de dragoste.
Aranjamentul de mai sus este realizat din crin, anthurium, trandafiri si garoafe albe; fiind aranjate pe un suport de verdeata din brad argintiu.
Florile si culorile pot varia in functie de cerintele clientilor sau de stocurile disponibile la data cererii.

Coroana Funerara Alba


In momentele tragice ale vietii, cuvintele ne sunt inecate in lacrimi. De aceea, o coroana funerara realizata in intregime din flori si detalii decorative de mijloc de culoare alba, reprezinta gingasia si puritatea sentimentelor.
Coroana funerara este inconjurata de verdeata.
Florile, culorile, decoratiunile, verdeata si dimensiunea pot varia in functie de preferintele clientilor si de stocurile disponibile la momentul cererii.
Coroana funerara poate fi insotita de un mesaj asezat intr-un plic elegant sau pe o panglica deosebita se pot inscriptiona cateva cuvinte de regret.

Momentele triste din viata trebuie tratate cu importanta. Acest aranjament floral funerar este de o simplitate eleganta, fiind realizat din trandafiri rosii si un mijloc multicolor. Detaliile decorative sunt compuse din funda de mijloc rosie si verdeata ce inconjoara coroana.
Florile, culoarea, detaliile decorative si dimensiunea pot varia in functie de preferinta clientilor si de stocurile disponibile la momentul cererii.
Coroana poate fi insotita de un plic in care sa fie un mesaj adresat familiei indurerate sau de o panglica eleganta pe care sa fie inscriptionate cateva cuvinte de regret.

Aranjamentele Funerale in forma de inima sunt extrem de populare in randul clientilor nostri. Ele sunt preferate pentru frumusetea lor indiscutabila.
Va propunem o inima superba din garoafe roz, cu accente de trandafiri si verdeata.
Florile culorile si dimensiunea pot varia in functie de preferintele clientilor si de stocurile disponibile la momentul cererii.
Inima funerara prezentata poate fi insotita de un mesaj pus intr-un plic sau cateva cuvinte de regret inscriptionate pe o panglica eleganta.

Aranjament Floral Funerar : Instrument Muzical

In momentele tragice ale vietii, cuvintele ne sunt inecate in lacrimi. Un ultim omagiu pentru persoana disparuta, un gest plin de sinceritate pentru cei ramasi. Acest aranjament floral funerar in forma de instrument muzical este creat din crizanteme albe, orhidee imperiala si detalii decorative.
Va rugam sa retineti ca florile pot varia in culoare si in dimensiune, in functie de preferintelor clientilor si de stocurile disponibile, la momentul cererii.
Aranjamentul funerar prezentat poate veni insotit de un mesaj in plic sau cateva cuvinte de regret inscriptionate pe o panglica eleganta.
Dimensiunea acestui aranjament e de aproximativ 80 cm.